پایگاه خبری مددکارنیوز به زودی شروع به کار خواهد کرد.

آشنایی با کلینیک مددکاری اجتماعی ترنم یاری (استان تهران؛ شهر پیشوا)؛ به مدیریت خانم مرجان رحیمی

حرکت رسانه ای “معرفی مراکز مددکاری اجتماعی کشور” با هدف شناساندنِ توانمندیها و پتانسیل های کلینیک های مددکاری اجتماعیِ فعال در سطح کشور صورت می پذیرد و اجرای آن از طریق اقدام به مصاحبه های اختصاصی با مدیران این مراکز محقق خواهد شد. قابل به ذکر است در همین راستا، بیستمین مورد از مصاحبه های اختصاصی بعمل آمده با خانم مرجان رحیمی (مدیریت موسسه مددکاری اجتماعی ترنم یاری؛ استان تهران؛ شهرستان پیشوا) می باشد که مشروح این مصاحبه را در ادامه خواهید خواند.

لازم به ذکر است این حرکت رسانه ای بدون هیچگونه گزینش و محدودیتی اجرا می گردد و مجموعه مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران آمادگی کامل خود را جهت انجام مصاحبه های اختصاصی با یکایک مدیران کلینیک های مددکاری اجتماعی دارای مجوز و فعال در سطح کشور اعلام می دارد،  لذا همه مدیران مراکز مددکاری اجتماعی در سرتاسر کشور (در صورت تمایل جهت ارائه نقطه نظرات و معرفی مراکزشان) می توانند از طریق ارسال پیام به پست الکترونیکی info@socialwork2015.ir  و نیز ارسال پیام به کلیه پایگاههای ما در شبکه های اجتماعی (کافه رسانه مددکاری؛ مددکاری اجتماعی ایرانیان؛ مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی) اعلام آمادگی نمایند تا رابطین این پایگاه اینترنتی با آنان ارتباط برقرار گردد.

*** ضمن سلام و احترام؛ لطفاً به اختصار خودتان را معرفی بفرمایید

با سلام و احترام؛ مرجان رحیمی هستم، دارای مدرک کارشناسی مددکاری اجتماعی و ارشد روان شناسی بالینی، در حال حاضر موسس و مدیرعامل کلینیک مددکاری اجتماعی ترنم یاری هستم. قابل به ذکر است بنده مربی مهارت های زندگی و آماده سازی شغلی نیز هستم و باتوجه به گذراندن دوره کاهش طلاق دادگستری و مدیریت مورد، در این زمینه نیز مشغول فعالیت می باشم.

* از چه سالی کلینیک مددکاری اجتماعی تأسیس نمودید و لطفاً بفرمایید محورهای اصلی فعالیت مرکز شما چه مواردی هستند؟

از سال ۹۴ فعالیت خود را در سطح شهرستان پیشوا آغاز نمودم و افتخار خدمت رسانی به مردم عزیز پیشوا و ارائه خدمت تخصصی در حوزه  های پیشگیری، اجتماعی و توانبخشی با هدف بالا بردن سطح فعالیت های تخصصی، اجرا و ارائه خدمات با استانداردهای بالا، تلاش برای عدالت اجتماعی، ارتقاء سلامت را داشته ام و تاکنون توانسته ام بحران را تبدیل به یک فرصت برای حل مسائل اجتماعی نمایم.

* با کدام ارگانها و نهادها همکاری دارید و لطفاً از خدمات تخصصی قابل ارائه توسط مرکزتان بفرمایید

از سال ۹۴ اولین فعالیت را با سازمان بهزیستی آغاز نموده ام و درحال حاضر نیز با دادگستری در زمینه پرونده های متقاضی طلاق، با اداره کمیته امداد در خصوص مشاوره های فردی و در زمینه فعالیت های آموزشی، با ادارات خصوصاً آموزش و پرورش این شهرستان همکاری نموده ام.

کلینیک مددکاری اجتماعی ترنم یاری خدمات خود را به صورت روزانه و در قالب کار تیمی متخصص ارائه می دهد. تیم تخصصی این کلینیک شامل مددکار اجتماعی، روان شناس، مشاور خانواده و … در قالب اقدامات پیشگیرانه و توانمندسازانه از ویژگی های بارز ترنم دانست و گفتنی است درحال حاضر درقالب هدایت پرونده های بازتوان و غیر قابل بازتوان، پرونده های امداد بگیر، افتتاح سه گروه همیار (خیاطی، قالیبافی و خدمات رایانه ای و فروش دوربین مداربسته) که تولیدات خیاطی و قالیبافی گروه همیار این کلینیک به داخل و خارج از کشور نیز صادر می شود، انجام طرح های آموزشی آماده سازی شغلی، فراهم نمودن شرایط پذیرش شغل برای این قشر در راستای کسب درآمد با استفاده از تسهیلات خود اشتغالی از اقدامات دیگر اقدامات ترنم یاری است.

اجرای طرح کاهش طلاق، اجرای طرح پایگاه خدمات اجتماعی، توانمندسازی ساکنین سکونتگاه های غیر رسمی و کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین شهر پیشوا  و در زمینه اقدامات پیشگیرانه به انجام طرح هایی از جمله آموزش خانواده و پیش از ازدواج، آموزش مهارت های زندگی، انجام طرح پیشگیری از معلولیت ها، انجام طرح اجتماع محور و غربالگری بینایی و آماده سازی شغلی ویژه افراد بهبود یافته، آموزش در خصوص طرح تقسیم کارملی برای کنترل وکاهش آسیب های اجتماعی اولویت دار از جمله طرح های پیشگیری درحال اجرا است.

در زمینه امور توانبخشی باهدف شناسایی معلولان روستایی و خدمت رسانی به آن ها و در نهایت اجرای طرح سی. بی. آر روستایی در تمامی روستاهای این شهرستان از جمله فعالیت های این کلینیک می باشد.

* بنظر شما مراکز مددکاری اجتماعی چگونه می توانند مسیر موفقیت را طی نمایند و چگونه می توانند در جهت توانمند شدن گام های اساسی بردارند؟

همدلی، همفکری، اتحاد، به کارگیری تخصص های لازم در جامعه، خدمت صادقانه، تلاش و پشتکار، همراهی و همکاری و شناسایی نقاط  قوت و ضعف، از راهکار های مختلف برای بهبود و ارتقاء عملکرد و تلاش در مسیر موفقیت و توانمندی است.

* برای جامعه مراکز مددکاری اجتماعی کشور چه دورنمایی را ترسیم می کنید؟ ضمن سپاس از وقتی که در اختیار ما قرار دادید، سخن پایانی شما را می شنویم

با توجه به رشد آسیبهاى اجتماعى برقراری ارتباط موثر و حرفه ای با سازمان ها و با توجه به تخصص مراکز مددکاری اجتماعی، ایجاد ارتباط سازمان ها با این مراکز، باتوجه به اینکه خدماتِ مددکاران اجتماعی نوعی نیاز برای آحاد مختلف جامعه محسوب می شوند، پیش بینی می شود کلینیک های مددکاری اجتماعی بتوانند نقش تأثیرگذاری در کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشند.

با سپاس فراوان از دست اندرکاران وبسایت مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی به جهت وقتی که برای بنده قائل شدند.

در پایان نشانی کلینک مددکاری اجتماعی ترنم یاری را عنوان می کنم: استان تهران. پیشوا، چهارراه حرم- کوچه سجاد۱- پلاک۹- تلفن تماس:  ۳۶۷۳۹۸۳۵

مصاحبه و گردآوری: هما صدری

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا