در دوره آموزشی کیس منیجمنت رابطه مددکار و مددجو یک رابطه مشارکتی، آموزشی و تسهیلگرانه است نه نُخبه گرایانه و متخصص مآبانه

05در ادامه مسیر معرفیِ ابعاد و زوایای مختلف دوره آموزشی “مداخلات مددکاری اجتماعی و مراقبت از خانواده در شرایط طلاق”، پیام دریافت شده از یکی دیگر از مدیران کلینیک های مددکاری اجتماعی شرکت کننده در این دوره را، جهت مطالعه مخاطبین این پایگاه اطلاع رسانی و با هدف ارتقاء سطح آگاهی جامعه مراکز مددکاری اجتماعی کل کشور نسبت به این موضوع منتشر می کنیم که در ادامه خواهید خواند.

باسلام و آرزوی بهترینها برای شما اساتید بزرگوارِ مرتبط با اجرای طرح طلاق؛

اینجانب عباس بنکول، با پشتوانه سی سال تجربه کار و فعالیت در سنگر عشق و دلدادگیِ مددکاری اجتماعی، از آنجاییکه از پرسنل بازنشسته سازمان بهزیستی بوده و حدود دوازده سال سابقه فعالیت کلینیکی را در کارنامه اجتماعی خودم دارا میباشم و دوره های آموزشی متعددی چه از قبل و چه در طی این مدت گذارنده و پشت سر نهاده ام، آنچه که آموزش “مداخلات مددکاری اجتماعی و مراقبت از خانواده در شرایط طلاق” را با سایر دوره های آموزشی متمایز میکند عبارتند از :

۱- هویت جدید و به روز از رویکرد مددکاری اجتماعی با شاخص های بالندگی و حضور موفق، به طوری که این احساس شوق و شعف برای ما ملموس و مشهود بود.

۲- در فراگیریِ رویکردِ مبتنی بر توانمندیها، آموختیم که نه یک واقعیت بلکه چندین واقعیت وجود دارد، در نقش اقدام مددکار اجتماعی، در موقعیت من نمیدانم قرار میگیرد و بیشتر نقش تسهیلگری ایفا میکند و این خود مددجو است که عامل تغییر است.

۳- در این دوره پُر بار آموختم که رابطه مددکار و مددجو یک رابطه مشارکتی، آموزشی و تسهیلگرانه است نه نُخبه گرایانه و متخصص مآبانه

۴- آموختم رابطه مددکار و مددجو رابطه متخصص- متخصص است، چون مددجو بوده که توانسته در مقابل سختی ها مقاومت کند. یاد گرفتم که میبایست در نگرش هایم تغییرات ایحاد کنم و آنلاین باشم.

پذیرش اینکه بهترین منبع کمکی به مددجو خود اوست. در خاتمه جا دارد از بانیان طرح، مجریان و کادر خدماتی که شرایط آموزشی و پذیرایی خوب و جذاب برای ما فراهم نمودند، مراتب تشکر و قدردانی خودم را ابراز نمایم، بعد از فراگیری متون و رفرنسها با احساس و توانمندی که از اساتید گرفتم روند خدمات بهتری عرضه خواهم کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا