پایگاه خبری مددکارنیوز به زودی شروع به کار خواهد کرد.

گزارش برگزاری گرامیداشت روز ملّی مددکاری اجتماعی در استان لرستان

همایش گرامیداشت روز مددکاری اجتماعی و تجلیل از خانواده های موفق با حضور دڪتر موسوی چلک رئیس انجمن مددکاری ایران، دکتر خجسته پور معاون سیاسی و امنیتی استانداری، جعفر بدری رئیس کل دادگستری استان حجت الاسلام علی سبزواری معاون فرهنگی دادگستری، محمد تقی شاکرمی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و جمع زیادی از مددکاران اجتماعی، مدیران و مسئولین حوزه اجتماعی و اصحاب رسانه در سالن همایش های ستاد بهزیستی لرستان برگزار شد.

برنامه با تلاوت آیاتی از کلام وحی و پخش کلیپ سرود ملی جمهوری اسلامی ایران رسماً آغاز شد.

به نقل از روابط عمومی کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی کشور؛ ابتدا دکتر حیدری مدیر کل بهزیستی استان ضمن خیر مقدم به میهمانان و مدعوین جلسه تصریح کرد: مددکاران اجتماعی اگر به روز باشند و به علم و دانش روز آگاه و آشنا باشند می توانند یک درمانگر و تسهیلگر و ستون محکمی برای جامعه باشند
حیدری با بیان اینکه مهمترین نقش مددکار اجتماعی در جامعه نقش حمایتی و آگاه سازی است گفت: مدیران و مسئولین باید نگاهی تخصصی به مقوله مددکاری داشته باشند تا بتوانند به خود آگاهی و موفقیت برسند.
در ادامه رئیس کل دادگستری و معاون سیاسی امنیتی استانداری و دکتر موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران ایران به ایراد سخن پرداختند.
دکتر موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران ایران با بیان اینکه سیاست ما این است که همایش مددکاری را در جای جای ایران جشن بگیریم و فقط مختص به تهران نباشد تصریح کرد: حوزه اجتماعی یکی از حوزه هایی است که ما به هر دلیلی دانسته یا نادانسته یک غفلت دیرینه ای نسبت به آن داشته ایم و بیراه نرفته ایم اگر بخواهیم در حوزه مددکاری اجتماعی تغییراتی بوجود بیاوریم.
دکتر موسوی چلک با اذعان به اینکه علی رغم همه تلاش های قابل تقدیر و ستایشی که انجام گرفته است گفت: متاسفانه آثار خدمات ما در پیشگیری اجتماعی، کاهش پرونده های قضایی و به زیستن معلولان بسیار اندک و ناچیز است.
وی با بیان اینکه امروزه مددکاری اجتماعی فقط بازدید از منزل و مصاحبه نیست گفت: جامعه ای که سرمایه اجتماعی بالایی نداشته باشد قطعا حوزه های اجتماعی آن دارای مشکلات و گرفتاری های زیادی است، امیدوارم بتوانیم با بازنگری در همه زوایای جامعه سهم خودمان را در تولید دانش بومی و جهانی افزایش دهیم و با نگاه به آینده برای بهتر زیستن مردم کارهایمان را آسیب شناسی کنیم.
در پایان این همایش از جمعی از مددکاران فعال و نمونه با اهدا لوح سپاس و هدایایی قدر دانی شد.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی مطرح کرد حوزه “اجتماعی” نیازمند تغییر رویکرد بنیادین است.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی گفت: حوزه اجتماعی نیازمند تغییر رویکرد بنیادین است.

به گزارش ایسنا، سیدحسن موسوی‌چلک در همایش گرامیداشت روز مددکار اجتماعی که در اداره‌کل بهزیستی لرستان برگزار شد، با تاکید بر ضرورت بررسی‌های علمی و پژوهشی چالش‌ها و مشکلات افراد تحت پوشش بهزیستی، به بررسی چالش‌های پیش‌روی مددکاران اجتماعی کشور پرداخت.

وی افزود: اداره‌کل بهزیستی و دادگستری لرستان با به‌کارگیری تمام ظرفیت‌ها جهت رفع مشکلات این قشر از جامعه ایرانی، تلاش مضاعف کنند.

موسوی‌چلک به مغفول ماندن حوزه اجتماعی اشاره کرد و با بیان این‌که حوزه اجتماعی یکی‌از حوزه‌هایی است که به هر دلیل، دانسته یا نادانسته، مغفول مانده افزود: در این راستا باید تغییرات بنیادین در این حوزه صورت گیرد و حوزه اجتماعی را به‌عنوان مهم‌ترین حوزه‌ای در نظر گرفت که موجب توسعه و پیشرفت می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: سیاست ما این است که همایش مددکاری را نه تنها در تهران، بلکه در جای جای ایران جشن گرفته و از تلاش‌های بی‌دریغ این قشر تقدیر کنیم.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه برای بهتر زیستن مردم نیاز است تا عملکرد خودمان را آسیب‌شناسی کنیم، افزود: علی‌رغم همه فعالیت‌های قابل تقدیر و ستایشی که صورت پذیرفته است، آثار خدمات ما در پیشگیری اجتماعی، کاهش پرونده‌های قضایی و بهتر زیستن معلولان، چشم‌گیر نیست.

موسوی چلک با بیان اینکه امروزه مددکاری اجتماعی فقط بازدید از منزل و مصاحبه نیست، افزود: جامعه‌ای که سرمایه اجتماعی بالایی نداشته باشد قطعا حوزه‌های اجتماعی آن دارای مشکلات و گرفتاری‌های زیادی است.

وی گفت: امیدوارم بتوانیم با بازنگری در همه زوایای جامعه، سهم خود را در تولید دانش بومی و جهانی افزایش داده و با دیدی مثبت نسبت به آینده، برای بهتر زیستن مردم، فعالیت‌های قابل تجلیلی انجام دهیم.

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا