‌موسوی چلک: سن آسیب‌های اجتماعی در کشور کاهش یافته است

آسیب‌های اجتماعی در کشور: مدیر کل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: امنیت با تأسیس کلانتری و افزایش زندان و زندانی تامین نمی‌شود. تنها راه تامین امنیت پایدار مشارکت مردم در سطوح مختلف است.

آسیب‌های اجتماعی در کشور

به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران به نقل از ایسنا، سید حسن موسوی چلک در جشنواره ملی ایده‌های برتر در شیراز، بر لزوم همکاری دستگاه‌های متولی در حوزه موادمخدر تأکید و اضافه کرد: یکی از دیگر از موضوعات مهم در حوزه اعتیاد، همکاری متولیان این امر است.

وی بااشاره به ارسال ۱۵۰۰ مقاله به دبیرخانه این جشنواره ادامه داد: در کنار این ایده‌ها، کشور ایران تجارب بسیار خوبی در حوزه مبارزه با موادمخدر دارد از این رو باید از تمام قابلیت‌ها برای مبارزه با آن استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اینک وضعیت اجتماعی در سطح جامعه نگران کننده است، چرا که ۵۳ درصد پرونده‌های طلاق و تعداد قابل توجهی از پرونده‌های قتل، کودک آزاری و … به موادمخدر باز می‌گردد.

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر پایین آمدن سن آسیب‌های اجتماعی در کشور گفت: علاوه بر پایین آمدن سن آسیب‌های اجتماعی، سن آسیب دیدگان نیز پایین آمده که این امر بسیار نگران کننده است.

موسوی با اشاره به افزایش اعتیاد زنان نیز عنوان کرد: آمار زنان معتاد در سال ۸۶ تا ۹۰، ۵.۹ درصد بود اما از سال ۹۰ این آمار به ۹.۲ درصد رسیده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه آسیب‌های اجتماعی خانواده‌ها را به خود درگیر کرده است.

موسوی بر لزوم توجه به مدیریت هوشمند تاکید و خاطرنشان کرد: برخی از آمارهای مربوط به اختلاس و پروژه‌های عمرانی از سوی مسئولان مطرح می‌شود اما در حوزه اجتماعی و آسیب‌های ناشی از آن هیچ‌گونه اطلاعاتی به مردم داده نمی‌شود این در حالیست که عدم اطلاع رسانی در این حوزه ظلم در حق مردم است.

وی همچنین با اشاره به اینکه لذت، تفریح، فرار از مشکلات و کنجکاوی از دلایل اصلی استعمال موادمخدر است، گفت: زمانی که در جامعه نشاط و زمینه برای شادی مشروع نباشد، افراد به سمت شادی از راه نامشروع سوق پیدا می‌کنند.

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا