اختلالات روانشناختی پساکرونا

اختلالات روانشناختی پساکرونا چه تاثیری بر روی سلامت روان افراد گذاشته است؟

اختلالات روانشناختی پساکرونا منجر به ایجاد تغییراتی در رفتار افراد شده و مشکلاتی را در جامعه ایجاد کرده است. این اختلالات شامل استرس، افسردگی، بی خوابی و… بوده اند.

اختلالات روانشناختی پساکرونا چه تاثیری بر روی سلامت روان افراد گذاشته است؟

اختلالات روانشناختی پساکرونا تاثیر زیادی بر روی سلامت روان افراد گذاشته اند. نظرسنجی های آنلاین در رابطه با این موضوع در کشورهای ژاپن و سوئد انجام شده که این مسئله را اثبات می کند.

شرایط پس از کووید، اختلالات روانی زیادی را به همراه داشته و کمیته انضباطی دانشگاه چیبا نیز این موضوع را تایید کرده است. ترس از ویروس کرونا، افسردگی، نگرانی و استرس تاثیر زیادی بر روی سلامت روان افراد گذاشته است و این تاثیرات حتی در دوران بعد از کرونا نیز مشاهده می شود.

بعد از دوره قرنطینه، بیشتر افراد به اختلالات عاطفی، تحریک پذیری، بی خوابی، استرس و افسردگی مبتلا می شوند. اختلالات روانشناختی پساکرونا مشکلات زیادی در جامعه ایجاد کرده که در اینجا به چند مورد از آنها اشاره می کنیم.

فاصله گرفتن از اجتماع چه تاثیرات منفی بر روی رفتار افراد گذاشته است؟

اختلالات روانشناختی پساکرونا از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و توسط محققان مورد بررسی قرار گرفته است. فاصله گرفتن از اجتماع و دوری کردن از مکان های شلوغ باعث ایجاد تغییراتی در رفتار افراد شده که تاثیرات طولانی مدتی به همراه داشته است. اضطراب، عصبانیت، افسردگی، سوء مصرف مواد و الکل و… از جمله این تغییرات رفتاری بوده اند.

تحقیقات نشان داده اند که این علائم روانی ممکن است به مدت ۳ سال بعد از پایان دوران کرونا، تاثیرات خود را به همراه داشته باشند. دور شدن از جامعه و فاصله گرفتن از مردم باعث تنهایی و انزوا، استرس، خشونت خانگی، سوء استفاده از کودکان و کودک آزاری و سوء مصرف مواد شده است.

اختلالات روانشناختی پساکرونا تاثیر زیادی بر روی سلامت روان افراد گذاشته اند.

اختلالات روانشناختی پساکرونا باعث ایجاد چه تغییراتی در رفتار افراد شده است؟

اختلالات روانشناختی پساکرونا منجر به ایجاد تغییراتی در رفتار افراد شده است. انزوای اجتماعی برای مدت طولانی باعث شده تا افراد از جامعه کناره گیری کنند و منجر به ایجاد مشکلات اقتصادی نیز شده است. حتی در دوران بعد از کرونا نیز مردم با نگرانی و اضطراب با افراد دیگر ارتباط داشته اند و این مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

افرادی که مبتلا به ویروس کرونا شده اند، ممکن است تا مدت ها دچار اختلالاتی در توجه، تمرکز، حافظه و سرعت پردازش ذهنی شوند. این می تواند کیفیت زندگی را کاهش دهد و باعث بروز مشکلاتی شود. تحقیقات همچنین نشان می دهند که استرس، افسردگی و بی خوابی در طول دوران کرونا در بین پزشکان، پرستاران و پرسنل های بیمارستان تا ۶۰% افزایش یافته است و تاثیرات آنها تا مدت ها ادامه دارد.

در دوران کرونا، افراد با چه مشکلاتی مواجه شده اند؟

تبعات روانشناختی کرونا برای مردم به دسته های مختلفی طبقه بندی می شود که در اینجا به برخی از آنها اشاره شده است. دوران کرونا منجر به وقوع مشکلات اقتصادی در جامعه نیز شده است و به همین دلیل، بسیاری از افراد کسب و کار خود را از دست داده اند و دچار افسردگی شدید شده اند.

بیکاری، شرایط شغلی ناامن و موقعیت اقتصادی و اجتماعی پایین باعث ایجاد بحران هایی شده است که تاثیرات آنها حتی بعد از دوران کرونا نیز مشاهده می شود. بیکاری و مشکلات اقتصادی یک عامل تهدید کننده برای خودکشی بوده و مردم مدت ها بعد از دوران کووید ۱۹ نیز با این بحران ها مواجه شده اند.

اختلالات روانشناختی پساکرونا منجر به ایجاد تغییراتی در رفتار افراد شده است.

اختلالات روانشناختی پساکرونا چه تاثیری بر روی روابط کودکان در اجتماع گذاشته است؟

در دوران کرونا، کودکان و نوجوانان نیز با مشکلات ارتباطی و یادگیری مواجه شده اند زیرا نمی توانستند به صورت حضوری در کلاس ها شرکت داشته باشند. این مشکل باعث شده تا کودکان و نوجوانان مدت ها بعد از این دوران، دچار اختلالات یادگیری شده اند. اختلالات ارتباطی کودکان بعد از کرونا نیز باعث ایجاد مشکلاتی در جامعه شده و تاثیر زیادی بر روی رفتار آنها گذاشته است.

مشاوران و روانپزشکان در جستجوی چه راهکارهایی برای حل مشکلات بعد از دوران کرونا هستند؟

اختلالات روانشناختی پساکرونا در تمام جوامع وجود دارد و تاثیر زیادی در زندگی افراد گذاشته است. بسیاری از افراد در دوران کرونا، خانواده های خود را از دست داده اند که منجر به افسردگی و انزوای اجتماعی برای بازماندگان تا مدت ها حتی بعد از این دوران شده است. این افراد تجربه بدی از این دوران به دست آورده اند و دچار اختلالات عاطفی، استرس و افسردگی شدید می شوند.

این اختلالات ممکن است تا چندین سال بعد از همه گیری، زندگی فرد را دچار مشکل کند و یا حتی منجر به خودکشی شود. بنابراین، مشاوران و روانپزشکان در جستجوی راهکارهای برون رفت از چالش های روانشناختی بعد از کرونا هستند تا بتوانند تاثیرات منفی این دوران بر سلامت روان را کاهش دهند و از افراد آسیب دیده حمایت کنند.

اختلالات روانشناختی پساکرونا در تمام جوامع وجود دارد و تاثیر زیادی در زندگی افراد گذاشته است.

  • نویسنده: دکتر جواد طلسچی یکتا
  • مددکار اجتماعی و مدیر رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا