رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما در خصوص گفتگو در خانواده ها چه گفت؟

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران: فاصله های عاطفی میان خانواده ها بیشتر شده است و گفتگو در خانواده ها جایی ندارد.

به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران، سید حسن موسوی چلک در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: عامل این مسئله، مشغله اعضای خانواده، تغییر ساختار آن، گسترش شهرنشینی، سبک زندگی و فضاهای مجازی است.
وی گفت: مواد مخدر تهدیدکننده سلامت خانواده هاست و آسیب های خانواده کارکردهای اجتماعی این نهاد را تضعیف کرده است.
موسوی چلک افزود: اجرای درست سیاست های خانواده الزامی است در حالی که تا کنون رد پایی از این سیاست ها در برنامه ریزی ها دیده نشده است.
وی با بیان اینکه دولت و سازمان ها باید خانواده محور باشند گفت: تا کنون خانواده فقط یک موضوع شیک بوده اما در عمل ساز و کار درستی در عرصه های گوناگون برای خانواده تدوین نشده است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران افزود: خانواده سالم جامعه سالم را ایجاد می کند.
رضا محبوبی معاون اجتماعی مرکز اجتماعی- فرهنگی وزارت کشور نیز در این برنامه با بیان اینکه تحولات جامعه مدرن بسیاری از ارزش های سنتی را کنار گذاشته است گفت: برخی از ارزش های سنتی مانند شب یلدا با ارزش مصرف گرایی جامعه مدرن هماهنگ است بنابراین باقی مانده است.
وی افزود: ورود شبکه های اجتماعی مجازی و گسترش آنها بدون برنامه ای برای جبران آسیب های آنها موجب تضعیف نهاد خانواده و از بین رفتن ارزش های جامعه سنتی کشور شده است.
محبوبی گفت: دستگاه های شبکه های مجازی اجتماعی، افراطی در جامعه استفاده می شود و حتی نسل گذشته نیز وظایف بزرگ خاندانی را ایفا نمی کند.
وی افزود: جامعه مدرن در پی فردگرایی است و جامعه ما نیز به شدت به این سمت حرکت می کند.
معاون اجتماعی مرکز اجتماعی- فرهنگی وزارت کشور گفت: برای تقویت بنیان خانواده باید از کارکرد دین استفاده شود و سواد رسانه ای را برای مقابله با آسیب های شبکه های مجازی افزایش داد.
غلامعلی افروز عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز در این برنامه گفت: اکسیر مصونیت از هر نوع آسیب پذیری، جاذبه های عاطفی خانواده است.
وی افزود: انسان هایی که تحقیر می شوند آسیب پذیرند و تکریم آنها افراد را از آسیب محفوظ نگه می دارد.

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا