دومین شماره نشریه علمی دانشجویی مددکاری اجتماعی بوژان منتشر شد

نشریه مددکاری اجتماعی بوژان: دومین شماره نشریه علمی دانشجویی مددکاری اجتماعی بوژان که به مدیر مسئولی آقای ایمان شیوه کش و سردبیری آقای ادریس مولودی، در تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ با موضوع “زنان و دختران درگیر سوء مصرف مواد مخدر” منتشر شد، به شیوع شناسی، علل، پیامدها و تاکید بر تفاوت های جنسیتی همراه چالش های پیش روی آنان پرداخته شده است.

نشریه مددکاری اجتماعی بوژان

بر اساس فهرست این نشریه از جمله موضوعاتی که می توانید به مطالعه آن بپردازید، عبارتند از: تسریع در دسترسی زنان به درمان، مشکلات در راه درمان، نظریات پرکاربرد مرتبط با این حوزه، نقش و وظایف مددکاران اجتماعی در خصوص افراد درگیر سومصرف مواد مخدر، تحلیل کیس، معرفی منابع و مراکز خاص جهت مداخلات حرفه ای، به صورت کلی آسیب ها و مشکلات آنان.

نشریه بوژان در بخش های خبر، گزارش، مصاحبه، مقالات، تحلیل کیس و معرفی منابع و مراکز آثار علاقه مندان را می پذیرد.

دانلود شماره دوم نشریه

 

در مورد بوژان بیشتر بدانید:

بوژان واژه ای کردی است به معنای شکفتن، بالیدن و شکوفا شدن، از آن جا که هدف و غایت حرفه مددکاری اجتماعی شکوفا کردن استعداد و ظرفیت افراد، گروه ها و جامعه جهت توانمندسازی و بهزیستی است، تصمیم گرفتیم تا این نام را برای نشریه انتخاب کنیم.

بوژان نشریه ای علمی_تخصصی در حوزه مددکاری اجتماعی که با محوریت دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی و با همکاری فعالان این رشته از تمامی ایران اداره می شود.

هدف اصلی آن آگاهی بخشی در بین اهل علم  و با هدف فرعی آگاهی بخشی در بین آحاد مردم جامعه، پایه ریزی شده است. رسالت بوژان، ایجاد امکان پرداختن به موضوعات متناسب با مددکاری اجتماعی در سطح ایران و جهان، همچنین ایجاد بستری مناسب برای انتشار آن ها است.

این نشریه فعالیت خود را به صورت مستقل با مجوز از معاونت فرهنگی_اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی اداره می نماید‌ و در تاریخ ۱۴۰۰/۲/۳۰ با صاحب امتیازی ادریس مولودی تاسیس گردید. بوژان میزبان قلم تمامی اساتید، دانشجویان، نویسندگان، پژوهشگران، مترجمان و دغدغه مندان فعال در این حوزه است‌. شما می توانید از طرق گوناگون با بوژان همکاری داشته باشید و عضوی از آن باشید.

معرفی اعضای فصلنامه:

صاحب امتیاز: ادریس مولودی

مدیر مسئول: زینت علیزاده

شورای سردبیری: ادریس مولودی و زینت علیزاده

استاد مشاور: دکتر لیلا استاد هاشمی

مشاوران پژوهشی: دکتر طلعت اله یاری، دکتر الهام محمدی، دکتر فاطمه جعفری و دکتر سلمان قادری

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا