پیام یکی از تسهیلگرانِ چهارمین دوره تخصصی Case Management

05-15-1به نام مددکار و دادیار اهالی دنیا؛ پیش از عرض ادب، سلام، و قبل از ارائه کلام پیشکش احترام، خدمت شما مخاطبین عزیز و فرهیخته.
با یاد و سپاس از همه ی کسانی که با وجدانی بیدار در این روزگار کار میکنند و به کارشان دل می دهند، ایده می دهند، فکر می کنند، گاهی هم تا پای جان، اما به معنایی زلال امرار معاش می کنند.
رضوان درخشنده هستم، کارشناس مددکاری اجتماعی و کارشناس ارشد جامعه شناسی، مدیر مسئول کلینیک مددکاری اجتماعی پناه در شهرستان ساوه از استان مرکزی که به مدت هشت سال است که در این حوزه مشغول به فعالیت هستم و در حال حاظر نیز به عنوان مجری طرح کاهش طلاق در شهرستان ساوه ارائه خدمات میکنم.
در همین ابتدای صحبت تشکر از شما که فضا و زمانی را در اختیار بنده قرار دادید تا به عنوان یکی از شرکت کنندگان در دومین مرحله ی دوره ی آموزشیِ دانش افزاییِ مددکاران و مداخلات تخصصی طلاق که در مشهد مقدس که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد و همچنین در حال حاضر به عنوان یکی از سوپروایزرهای گروه آموزشی این دوره (گیلان) ارائه نظر داشته باشم.
دوره ای که چه در طول برگزاری دوره و چه در زمانی که برای افزایش آگاهی و اجرای آموخته ها به صورت عینی و عملی از فضای رسمی آموزش دور بودیم باز هم با رغبت و علاقه به دنبال انجام فعالیت ها و تجربه و لمس آموخته هایمان بودیم. این دوره با ۶۰۰ ساعت آموزش و دو دوره ی دو هفته ای و سه ماه کارورزی طراحی شده بود که یکی از خواص ویژه ی این دوره ی آموزشی دوره کارورزی و کار با سوپروایزرهای آن بود.

یکی دیگر از ویژگی مهم این دوره که همانا طولی بودن و پیگیری های متداول طی زمانی طولانی بود سبب شد فضایی فوق العاده صمیمی و در عین حال علمی در میان شرکت کنندگان و مسئولین و اساتید و برگزار کنندگان برقرار گشته که خود تأثیر بسزایی در لمس اهمیت موضوع طلاق و اهمیت تلاش برای بهتر بودن در این حوزه برایمان به همراه داشت. با شرکت در این دوره بود که یک بار دیگر دریافتم که میتوانم متخصص تر باشم و تأثیر آن را در فعالیت خودم بیشتر و بیشتر لمس میکردم و جایگاه خود را به عنوان یک مددکار متخصص و یک مدیر مورد پیدا کردم.
این دوره با بهترین هدف ممکن، نه صرفاً جهت داشتن مستندات، نه برای دادن آمار و اجرای نمادین یک طرح، بلکه با هدف دانش افزایی جدی و همچنین آموزش تخصصی مددکاران برای کاهش آمار طلاق توسط بهزیستی کشور، دفتر توانمندسازی و مجریان طرح جناب آقای مسعودی و سرکار خانم دکتر عرشی طراحی شده بود، تلاش برای درست اجرا شدن این آمورش با پیگیریهای بسیار جدی جناب آقای دکتر صدیق به نمایندگی از دفتر توانمندسازی خانواده و زنان و سرکار خانم کریمی که در دوره گیلان در خدمت ایشان بودیم بسیار ستودنی بود که با تلاش این بزرگان و اساتید دوره، این هدف با تکیه به اصل دانش افزایی و افزایش توانایی توانست به بهترین شکل نتیجه بخش باشد. در پایان بر خود واجب میدانم از بهزیستی کشور که این فرصت را ایجاد کردند تشکر و قدردانی داشته باشم و امیدوارم نظیر این دوره ها در زمینه های دیگر نیز همچنان طرح ریزی و اجرا شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا