کارگاه آموزشی تاب آوری نظامی برای کارکنان نیروی دریایی بندرانزلی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی خانه تاب آوری ایرانیان، در مورخ شانزدهم آبانماه سال جاری کارگاه آموزشی تاب آوری نظامی  برای جمعی از نیروهای نظامی کادر و وظیفه نیروی دریایی بندرانزلی برگزار شد.

قابل به ذکر است این کارگاه آموزشی طبق برنامه تنظیم شدهٔ یکساله، با همکاری خانه تاب آوری ایرانیان، با ضرورت ارتقاء سطح انعطاف پذیری و سازگاری روحی نیروهای نظامی (بر اساس پروتکل های مربوطه) صورت پذیرفته است و طبق برنامه زمان بندی شده استمرار خواهد داشت.

کارگاه آموزشی تاب آوری نظامی به همت خانه تاب آوری ایرانیان برگزار شد

مدرس این کارگاه آموزشی دکتر جواد طلسچی یکتا (مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان) بوده اند. 

تاب آوری را بیاموزیم

بزرگ و کوچک دنیا غافلگیر شد …
بحران بدخیم کرونا یکبار دیگر ضرورت توجهات جدی و جهانگیر را به تاب آوری مورد تأکید قرار داد از این دست تهدیدات و مخاطرات غیر قابل پیش بینی فراوان در راه است. دنیا بایستی برای تهدیدات غیر قابل پیش بینی و غیر قابل پیشگیری راه دیگری را بسازد که وقتی تهدیدی غیر قابل پیش بینی باشد صحبت از پیشگیری غیر واقعی و بیحاصل است.
صرف نظر از ابعاد کلان بحران بدخیم کرونا در زمینه های اقتصادی و سیاسی، نگاهی اجمالی خواهیم داشت به سه بٌعد زیستی، روانی، اجتماعی
الف) مقابله با کرونا در زمینه های زیستی با بیولوژیک شامل دستورات و توصیه های متخصصین بهداشت و سلامت است که جای خالی ویروس شناسان در این کارزار اطلاع رسانی شایسته توجه بیشتری است که صد البته حکمیتِ مطلقِ وزرات بهداشت راهگشاست.
صرف از نظرتاب آوری و سلامت شبکه های  تولید و توزیع این اقلام که خود مثنوی هفتاد من است در ایام اضطرار و هنگامه اطلاع رسانی و آشنایی و آموزش با انواع روشهای ضد عفونی، محلول ها و شوینده های مختلف و مواردی از این دست و هم چنین تکنیک های حفاظت فردی و مراقبت از خویش رسانه ای فراگیر و ساده را بکار فرا می خواند.
ب) پیش از این هم البته از در خصوص فضای روانشناختی این بحران در مجله اینترنتی یادداشتی آورده شده که اکنون با کمی بسط و توضیح همان مقوله را پی خواهیم گرفت بحران و فضای روانشناختی آن در پیوستاری از فاجعه سازی و ساده انگاری خود را مطرح میکند در واقع با سه واکنش
 
۱) سهل اندیشی و مبالاتی و بی اهمیت و ناچیز شمردن (آسیب زا، اختلال در عملکرد و نامطلوب)
۲) فاجعه سازی و غلبه ترس و یاس، ناامیدی و استرس واضطراب (آسیب زا، اختلال در عملکرد و نامطلوب)
۳) فضای آگاهی و خردسالاری و مدیریت است که عملکردی بهینه و مورد انتظار را در پی دارد که در واقع فضای مورد تأکید تاب آوری نیز هست.
ج) بخش اجتماعی و از موضوعات مهم آن حمایت از خانواده ی قربانیان، جانباختگان، بازماندگان و بهبود یافتگان است از سویی دیگر اَنگ اجتماعی در کمین است و ممکن است صدمات جدی و غیر قابل جبرانی به ساختار و انسجام اجتماعی وارد شود که انتظار میرود آحاد جامعه به ویژه فعالان مدنی، نخبگان و شخصیت های نافذ این موضوع را در نظر داشته باشد و در خاتمه  نیز حمایت بی دریغ از همه ی عزیزانی که  غم نان دارند و در معیشت دچار مشکل شده اند.

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا