گزارش کوتاه از برگزاری کارگاه آموزشی مداخلات حرفه ای مددکاری اجتماعی ویژه متقاضیان طلاق در سمنان

3324925-5344583مدیرکل بهزیستی استان سمنان این سازمان را متولی سلامت اجتماعی کشور عنوان کردوگفت: مددکاران با انجام مداخلات می توانند سلامت اجتماعی در جامعه را توسعه دهند.

به گزارش وبسایت مددکاری اجتماعی ۲۰۱۵؛  علیرضا ایزدپور امروز(۸شهریور) در کارگاه آموزشی مداخلات حرفه ای مددکاری اجتماعی ویژه طلاق شغل مددکاری را مقدس دانست و گفت: کار مددکار اجتماعی حتی از شغل معلمی هم سخت تر است و یک توفیق الهی است.

وی ایجاد سلامت اجتماعی،کنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اشتغال به ویژه در خانواده های کم درآمد و آسیب پذیر و ارتقا سطح رفاه را از جمله فعالیت های مددکاران اجتماعی برشمرد.

ایزدپور یکی از چالش های اصلی جامعه  را مغفول ماندن از مداخلات اجتماعی و غفلت از اقدام درست و به هنگام برای مقابله با آن  دانست وادامه داد: اگر مداخلات روانی اجتماعی درست و به موقع انجام گیرد، بسیاری از مشکلات به ویژه طلاق در جامعه کاهش می یابد.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان  اظهار کرد: بسیاری از بیماران جسمی برای درمان خود نیاز به خدمات روان درمانی و مداخلات روانی اجتماعی دارند.

وی با اشاره به اینکه طلاق در زمره غم انگیزترین پدیده های اجتماعی است که عواقب بسیار ناگواری را برای افراد خانواده و جامعه به دنبال داشته و می تواند موجب بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی شود  اظهارداشت: با مداخلات به موقع، می توان این معضل اجتماعی را کاهش داد.

ایزدپور طلاق را یکی از آسیب های اجتماعی جدی و رو به افزایش برشمرد وادامه داد:آموزش، یکی از راهکارهای مهم برای جلوگیری از این آسیب های اجتماعی است.

وی با تاکید بر اینکه برای داشتن جامعه‌ای سالم، همه دستگاه‌های ذیربط باید در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پیش‌قدم شوند اضافه کرد:  مددکاران برای شناسایی علت آسیب های اجتماعی و روش های علمی و به روز مقابله با آن، خود را توانمند کنند.

ایزدپور افزود: مشاوران و مددکاران متخصص با دلسوزی و جدیت در جهت سازش مراجعان به ویژه زوجین متقاضی طلاق توافقی برای تحکیم بنیان خانواده تلاش می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان نقش مشاوران مراکز در زمینه کاهش آمار طلاق را مهم عنوان کردوگفت: بهزیستی در جهت توانمندسازی این قشر اقدامات مختلفی را اجرایی می سازد.

وی برگزاری کارگاه های آموزشی بسیار کارآمد و موثر و به نوعی سرمایه گذاری در حوزه اجتماعی برای کاهش آسیب هایی مانند طلاق برشمردوافزود: مددکاران نیز باید از دروس ارائه شده در کارگاه های اجتماعی با هدف به کارگیری در امور شغلی به منظور کاهش آسیب طلاق، به خوبی استفاده کنند.

کارگاه آموزشی مداخلات حرفه ای مددکاری اجتماعی ویژه طلاق به مدت دو روز در سمنان برگزار می شود.

منبع: شبستان

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا