رئیس انجمن مددکاران اجتماعی: وزارت بهداشت دو ماه فرصت اطلاع رسانی به مردم در خصوص کرونا ویروس را از دست داد

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی:
وزارت بهداشت دو ماه فرصت اطلاع رسانی به مردم در خصوص کرونا ویروس را از دست داد

موسوی چلک گفت: سردرگمی مسئولان در اعلام برنامه های خود برای مقابله با انتشارکرونا ویروس باعث شده تا مردم اطمینان خود را از دست بدهند و قبل از تایید وجود کرونا ویروس در ایران مسئولان دو ماه فرصت داشتند تا در این خصوص به مردم اطلاعات لازم را بدهند.

به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ «حسن موسوی چلک» در گفت و گویی در خصوص نگرانی مردم از گسترش ویروس کرونا در بین مردم گفت: ویروس کرونا نیز پدیده ای مانند سایر پدیده های قبلی است و در کنار ایران این ویروس تاکنون در ۲۴ کشور دیگر نیز منتشر شده است اما موضوعی که مهم است، این است که چرا انتشار این ویروس در جامعه این قدر آن جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی افزود: اگر بخواهیم به عقب برگردیم و گذشته را نگاه کنیم، کرونا ویروس نه اولین و نه آخرین مورد می باشد. ما قبل از این نیز ویروس آنفولانزای N1H1‌ و سارس را داشتیم و از آنجایی که نمی شود این موضوعات را به صفر رساند، باید آمادگی مبارزه با این موضوعات نوپدید را داشته باشیم.

وی افزود: افکار عمومی از عدم اطلاع رسانی به موقع قانع نشده است و همه در فضای واقعی و مجازی از این ویروس صحبت می کنند که باعث شده تا نگرانی ها افزایش یابد.

وی با تاکید بر اینکه در این شرایط و شرایط مشابه نداشتن سیاست اطلاع رسانی صحیح باعث می شود تا اعتماد مردم به رسانه های رسمی و مرجع کمتر شود، گفت: از دو ماه پیش که این ویروس در چین شیوع پیدا کرد، باید توسط مرجع رسمی به مردم آگاهی های اساسی داده می شد و ما دو ماه را برای دادن اطلاعات درست در این خصوص به مردم از دست دادیم.

موسوی چلک با تاکید بر اینکه هنوز مردم نمی دانند چه گروه هایی باید ماسک استفاده کنند و چه گروه هایی لازم نیست تا ماسک بزنند، گفت: این سردرگمی در اطلاع رسانی ها باعث شده تا شاهد احتکار و گران فروشی مواد ضد عفونی کننده و ماسک باشیم.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی افزود: ما هنوز هم شاهد هستیم که در خصوص تعطیلی دانشگاه ها، مهد کودک ها و مدارس بین مسئولان تصمیم گیر سردرگمی وجود دارد و وزارتخانه ها این موضوع را به یکدیگر ارجاع می دهند.

وی افزود: ضعف مدیریت اطلاع رسانی و سردرگمی در این حوزه باعث افزایش نگرانی ها و عدم اطمینان مردم شده است؛ هرچند بروز بیماری ها همواره همزاد مردم است ولی باید مدیریت صحیحی بر روی آن اعمال کرد.

موسوی چلک با بیان اینکه شاهد ضعف مدیریت بحران در ایران در تمامی حوزه ها هستیم، گفت: مردم باید شفافیت را در برنامه های مسئولان مربوطه ببینند تا به آن اعتماد کنند.

منبع: شبستان | ۴ اسفند ۹۸

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا