سوگ اجتماعی و تاب آوری جامعه

بررسی اجمالی تاثیرات سوگ اجتماعی بر میزان تاب آوری جامعه

سوگ اجتماعی و تاب آوری جامعه: در این مقاله در مورد انسان تاب آور صحبت می شود؛ همچنین در مورد سوگ اجتماعی و تاب آوری توضیحاتی می دهیم.

تاثیر رابطه سوگ اجتماعی و تاب آوری جامعه

قبل از پرداختن به بررسی این موضوع بهتر است کمی در رابطه با انسان تاب آور صحبت کنیم. انسان تاب آور در برابر ناملایمات و سختی های زندگی سعی می‌کند بر روی احساسات و عواطف خود در شرایط سخت کنترل داشته باشد تا بتواند از موانع به خوبی و با کمترین آسیب عبور کند. درون جامعه مشکل و سختی های بی شماری وجود دارد. افراد یک جامعه ممکن است با سوگ اجتماعی مواجه باشند و همواره با این موضوع روبرو شوند.

هر چقدر درون یک جامعه انسان های تاب آور بیشتر باشند عبور از سوگ ‌اجتماعی نیز راحت تر می شود.

انسان تاب آور می تواند سوگ اجتماعی را به بهترین شکل ممکن از سر بگذراند. می توان گفت هر چقدر درون یک جامعه انسان های تاب آور بیشتر باشند عبور از سوگ ‌اجتماعی نیز راحت تر می شود. افراد فهیم یک جامعه می توانند به خوبی در برابر مشکلات پیش آمده احساسات و عواطف خود را کنترل کنند و با عقل و منطق خود تصمیم گیری نمایند.

سوگ اجتماعی و تاب آوری

سوگ اجتماعی و تاب آوری یک رابطه مستقیم و تنگاتنگ با هم دارند. انسان تاب آور در اکثر مواقع هوشیار و آگاه عمل می کند. می توان گفت هر چقدر تاب ‌آوری جامعه پایین تر باشد سوگ‌ اجتماعی افزایش پیدا می کند. ایجاد سوگ اجتماعی می تواند نشاط و شادابی یک جامعه را تحت تاثیر قرار داده و از میزان آن بکاهد. نباید ارتباط سوگ اجتماعی و تاب آوری را نادیده گرفت. البته هر چقدر سوگ اجتماعی درون یک جامعه افزایش‌ پیدا کند می تواند بر روی عواطف و احساسات افراد تاثیرگذار باشد. می توان گفت اگر انسان ها از کودکی به صورت درست پرورش پیدا کنند می توانند از تاثیرات سوگ اجتماعی با عقل و منطق و با کمترین آسیب عبور کنند.

افزایش نشاط اجتماعی خواست همه افراد یک جامعه

می توان گفت اکثر افراد جامعه خواهان داشتن نشاط و شادی درون جامعه خود هستند.

اگر یک جامعه از انسان های تاب آور تشکیل شده باشد، این افراد می‌توانند به راحتی این نشاط و شادابی را درون جامعه افزایش دهند. در نتیجه رابطه نشاط اجتماعی و تاب آوری اجتماعی یک رابطه مستقیم و انکار ناپذیر می باشد. یک جامعه زمانی موفق است که انسان های آگاه و هوشیار را درون خود از کودکی پرورش دهد. به این صورت می تواند انسان تاب آور را درون خود افزایش دهد.

انسان تاب آور

انسان تاب آور خود را قربانی نمی داند و برای هر قدمی که بر می دارد به صورت اصولی برنامه ریزی می کند. در صورت مواجهه با مشکلات سعی می کند با افراد متخصص مشورت کند تا بتواند بهترین نتیجه ممکن را به دست آورد.

عزت نفس بالای انسان تاب‌آور سبب می شود تا از مشکلات فرار نکند و در مواقع سخت مانند کوه استوار بماند‌.

نویسنده: دکتر جواد طلسچی یکتا
مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا